Maigā kūpināšana – ļoti smalks process. Lai zivs saglabātu savu sulīgumu, pirms kūpināšanas uzsākšanas tā tiek iesālīta; tā ir pirmā kūpināšanas procesa stadija. Gatavās produkcijas apbrīnojamais aromāts, garša un krāsa tiek sasniegta, pateicoties rūpīgai kūpināšanas temperatūras un mitruma līmeņa kontrolei. Mēs saglabājam zivs dabisko svaigumu kūpināšanas procesā, jo izmantojam tikai un vienīgi jūras sāli.

Mūsu produkcija ir slavena ar savu izsmalcināto garšu un ilgo uzglabāšanas laiku. Par vienu no produkcijas labās slavas iemesliem mēs uzskatām to, ka mūsu delikatešu ražošanā tiek izmantotas svaigas atdzesētas izejvielas.

Ražošanas tehnoloģiskais process paredz izmantot tikai lapu koku skaidas zivs kūpināšanai, un tas ļauj mums panākt nepieciešamo zivs izsmalcināto garšu un zeltaino krāsu, kā arī vienlaicīgi samazināt kaitīgo vielu izmešu daudzumu atmosfērā.