Auksti kūpinata Siļķes fileja

  • Neto svars, g :

    1000

  • Iepakojuma izmēri, mm :

    160x270x10

  • Kārbas izmēri, mm :

    380x253x120

  • Košer :

  • Iepakošanas veids :

    vacuum

  • Iepakojumu skaits kārbā :

    5

  • Uzglabāšanas laiks :

    60 dienas

  • Temperatūra :

    not above +6° C

60 dienas not above +6° C

Auksti kūpināta Paltusa filejas šķēlītes

  • Neto svars, g :

    117

  • Iepakojuma izmēri, mm :

    160x320x5

  • Kārbas izmēri, mm :

    355x240x112

  • Košer :

  • Iepakošanas veids :

    vacuum

  • Iepakojumu skaits kārbā :

    15

  • Uzglabāšanas laiks :

    60 dienas

  • Temperatūra :

    nepārsniedz +6°C

  • Biezums :

    1.8

  • Gabalu svars :

    25

  • Neto svars, g :

    227

  • Iepakojuma izmēri, mm :

    160x320x10

  • Kārbas izmēri, mm :

    355x240x112

  • Košer :

  • Iepakošanas veids :

    vacuum

  • Iepakojumu skaits kārbā :

    11

  • Uzglabāšanas laiks :

    60 dienas

  • Temperatūra :

    nepārsniedz +6°C

  • Biezums :

    1.8

  • Gabalu svars :

    25

60 dienas nepārsniedz +6°C

Maigā kūpināšana – ļoti smalks process. Lai zivs saglabātu savu sulīgumu, pirms kūpināšanas uzsākšanas tā tiek iesālīta; tā ir pirmā kūpināšanas procesa stadija. Gatavās produkcijas apbrīnojamais aromāts, garša un krāsa tiek sasniegta, pateicoties rūpīgai kūpināšanas temperatūras un mitruma līmeņa kontrolei. Mēs saglabājam zivs dabisko svaigumu kūpināšanas procesā, jo izmantojam tikai un vienīgi jūras sāli.

Mūsu produkcija ir slavena ar savu izsmalcināto garšu un ilgo uzglabāšanas laiku. Par vienu no produkcijas labās slavas iemesliem mēs uzskatām to, ka mūsu delikatešu ražošanā tiek izmantotas svaigas atdzesētas izejvielas.

Ražošanas tehnoloģiskais process paredz izmantot tikai lapu koku skaidas zivs kūpināšanai, un tas ļauj mums panākt nepieciešamo zivs izsmalcināto garšu un zeltaino krāsu, kā arī vienlaicīgi samazināt kaitīgo vielu izmešu daudzumu atmosfērā.

Karsti kūpināta laša filejas šķēlītes

  • Neto svars, g :

    117

  • Iepakojuma izmēri, mm :

    160x320x5

  • Kārbas izmēri, mm :

    355x240x112

  • Košer :

  • Iepakošanas veids :

    vacuum

  • Iepakojumu skaits kārbā :

    15

  • Uzglabāšanas laiks :

    60 dienas

  • Temperatūra :

    nepārsniedz +6°C

  • Biezums :

    1.8

  • Gabalu svars :

    25

  • Neto svars, g :

    227

  • Iepakojuma izmēri, mm :

    160x320x10

  • Kārbas izmēri, mm :

    355x240x112

  • Košer :

  • Iepakošanas veids :

    vacuum

  • Iepakojumu skaits kārbā :

    11

  • Uzglabāšanas laiks :

    60 dienas

  • Temperatūra :

    nepārsniedz +6°C

  • Biezums :

    1.8

  • Gabalu svars :

    25

  • Neto svars, g :

    456

  • Iepakojuma izmēri, mm :

    165x410x10

  • Kārbas izmēri, mm :

    420x170x175

  • Košer :

  • Iepakošanas veids :

    vacuum

  • Iepakojumu skaits kārbā :

    5

  • Uzglabāšanas laiks :

    60 dienas

  • Temperatūra :

    nepārsniedz +6°C

  • Biezums :

    1.8

  • Gabalu svars :

    25

60 dienas nepārsniedz +6°C

Mēs izmantojam sarkanās zivis, kas ir audzētas Norvēģijā atklātos akvārijos, kas atrodas tieši jūrā. Audzēšanas procesā zivs tiek barota tikai un vienīgi ar veselīgu un ekoloģiski tīru barību. Pateicoties tam, mūsu produkcijai piemīt unikāla garša un krāsa.

Auksti kūpinātas makreles filejas šķēlītes

  • Neto svars, g :

    0,227

  • Iepakojuma izmēri, mm :

    180x270x10

  • Kārbas izmēri, mm :

    355x240x112

  • Košer :

  • Iepakošanas veids :

    vacuum

  • Iepakojumu skaits kārbā :

    15

  • Uzglabāšanas laiks :

    60 dienas

  • Temperatūra :

    nepārsniedz +6°C

  • Biezums :

    3,8

  • Gabalu svars :

    10

  • Neto svars, g :

    454

  • Iepakojuma izmēri, mm :

    240x500x10

  • Kārbas izmēri, mm :

    510x225x120

  • Košer :

  • Iepakošanas veids :

    vacuum

  • Iepakojumu skaits kārbā :

    10

  • Uzglabāšanas laiks :

    60 dienas

  • Temperatūra :

    nepārsniedz +6°C

  • Biezums :

    3,8

  • Gabalu svars :

    10

60 dienas nepārsniedz +6°C

Auksti kūpināta makreles plētne

  • Neto svars, g :

    1000

  • Iepakojuma izmēri, mm :

    200x300x10

  • Kārbas izmēri, mm :

    380x253x120

  • Košer :

  • Iepakošanas veids :

    vacuum

  • Iepakojumu skaits kārbā :

    5

  • Uzglabāšanas laiks :

    60 dienas

  • Temperatūra :

    nepārsniedz +6°C

60 dienas nepārsniedz +6°C

Auksti kūpināta makrele ar galvu

  • Neto svars, g :

    1000

  • Iepakojuma izmēri, mm :

    180x450x50

  • Kārbas izmēri, mm :

    380x253x120

  • Košer :

  • Iepakošanas veids :

    vaccum

  • Iepakojumu skaits kārbā :

    5

  • Uzglabāšanas laiks :

    60 dienas

  • Temperatūra :

    nepārsniedz +6°C

60 dienas nepārsniedz +6°C

Svaigi nozvejotā Atlantiskā okeāna ziemeļu daļā skumbrija nonāk rūpnīcā un uzsāk savu ceļu, pārtopot no vērtīgām okeāna izejvielām par īstu delikatesi, kas ir bagāts ar piesātinātām Omega3 taukskābēm, vitamīniem un minerāliem.  

No skumbrijas ražotās produkcijas viendabīgums un sulīgums, tās unikālais un izsmalcinātais kūpinājuma aromāts  – tas ir neapšaubāms apliecinājums augstajam kvalitātes standartam, kuru nodrošina mūsu augsti kvalificētais un pieredzējušais personāls. 

Auksti kūpinata Siļķe ar galvu

  • Neto svars, g :

    1000

  • Iepakojuma izmēri, mm :

    160x270x10/ 130x400x30

  • Kārbas izmēri, mm :

    380x253x120

  • Košer :

  • Iepakošanas veids :

    vacuum

  • Iepakojumu skaits kārbā :

    5

  • Uzglabāšanas laiks :

    60 dienas

  • Temperatūra :

    nepārsniedz +6°C

60 dienas nepārsniedz +6°C

Aukstas kūpinātas siļķes ražošanai mēs izmantojam tikai tās zivis, kas atbilst augstākajiem kvalitātes standartiem un kas ir nozvejotas Islandē un Norvēģijā. Mūsu partneri, uzskatot mūsu sadarbību par ļoti uzticamu un perspektīvu, piegādā mums tikai un vienīgi augstākās kvalitātes siļķes, kas ir pakļautas ātrai sasaldēšanai un tiek uzglabātas vakuuma iepakojumā. Šis process ir ārkārtīgi darbietilpīgs, tomēr  tas ir vienīgais veids, kas nodrošina zivju svaigumu vismaz 12 mēnešu laikā. 

Svētku šķēlītes :lasis,paltuss,makrele,auksti kūpinātas filejas šķēlītes

  • Neto svars, g :

    453

  • Iepakojuma izmēri, mm :

    165x410x10

  • Kārbas izmēri, mm :

    420x170x175

  • Košer :

  • Iepakošanas veids :

    vaccum

  • Iepakojumu skaits kārbā :

    5

  • Uzglabāšanas laiks :

    60 dienas

  • Temperatūra :

    nepārsniedz +6°C

  • Biezums :

    salmon 1,8mm; halibut 1,8mm; mackerel 3,8mm

  • Gabalu svars :

    salmon 25 g; halibut 25 g; mackerel 10 g

60 dienas nepārsniedz +6°C

Kūpināšanas procesā mēs izmantojam tikai un vienīgi augstas kvalitātes lapu koku koksni; tas ļauj mums maksimāli samazināt sadegšanas produktu izmešus atmosfērā, kuri rodas zivs sagatavošanas procesā, kā arī piešķirt zivij īpašu maigu aromātu un zeltainu krāsu.