Ķilavas garšvielu sālijumā

  • Neto svars, g :

    500

  • Iepakojuma izmēri, mm :

    150x90x65

  • Kārbas izmēri, mm :

    380x254x136

  • Košer :

  • Iepakošanas veids :

    preserves

  • Iepakojumu skaits kārbā :

    12

  • Uzglabāšanas laiks :

    30 dienas

  • Temperatūra :

    nepārsniedz +6°C

30 dienas nepārsniedz +6°C

Ķilavu fileja

  • Neto svars, g :

    130

  • Iepakojuma izmēri, mm :

    160x320x5

  • Kārbas izmēri, mm :

    355x240x112

  • Košer :

  • Iepakošanas veids :

    vacuum

  • Iepakojumu skaits kārbā :

    10

  • Uzglabāšanas laiks :

    45 days

  • Temperatūra :

    not above +6° C

45 days not above +6° C

Ķilavu fileja ar garšvielām

  • Neto svars, g :

    130

  • Iepakojuma izmēri, mm :

    160x320x5

  • Kārbas izmēri, mm :

    355x240x112

  • Košer :

  • Iepakošanas veids :

    vacuum

  • Iepakojumu skaits kārbā :

    10

  • Uzglabāšanas laiks :

    45 dienas

  • Temperatūra :

    nepārsniedz +6°C

45 dienas nepārsniedz +6°C

Anšovi (šprotes) – produkts, kas ir Latvijai tradicionāls un tiek ražots 7 mēnešus gadā – no oktobra līdz aprīlim. Šajā laikā Baltijas ķilavām ir vislabākie raksturlielumi, kas nodrošina lielisku pikantu garšu konserviem ar garšaugiem.