Tirdzniecības markas LATIS produktu izgatavošanai tiek izmantotas tikai izlases skumbrijas, kas nozvejotas Norvēģijas un Ziemeļjūras atlantiskajos ūdeņos. Turklāt šīs skumbrijas tiek iegūtas rudenī, kad tās ir maksimāli veselīgas, jo satur līdz 30 % tauku. Tieši tādas zivis ir lielisks olbaltumvielu, vitamīnu (īpaši D un B12), minerālvielu (augsts selēna un dzelzs sastāvs) un omega-3 taukskābju avots.

Kūpināšana – visnotaļ delikāts process. Lai saglabātu zivs sulīgo konsistenci, to vispirms apsāla. Nākamais un atbildīgākais posms ir pati kūpināšana. Lai zivs iegūtu izsmalcināto aromātu, garšu un krāsu, nepieciešams stingri kontrolēt temperatūru un mitruma līmeni. Taču tikai tāds darbietilpīgs process ļauj saglabāt visas zivs labās īpašības, piešķirot tai smalku kūpinājuma aromātu, garšu un krāsu.

Kūpināšanai tiek izmantota nevis pārtikas, bet jūras sāls, kas saglabā zivs dabisko svaigumu un piešķir tai ziemeļu jūru valdzinošo aromātu.

Mūsu produkcija nesatur konservantus.