Atpakaļ pie visām receptēm

Saldā vista ar humosu

Nav attēla
mask

Jums būs nepieciešams

0,25 kg : Humos
1/3 glāzes : Olīveļļa
3/4 tējkarotes : Sāls
1/2 tējkarotes : Ķimenes
1/2 tējkarotes : Melnais pipars
1/4 tējkarotes : Garšviela (oregano)
0,7 kg : Vistas fileja
1 gab. : Sarkanais pipars
1 gab. : Sarkanais sīpols

Gatavošanas metode

Porcijas: 4
Pagatavošanas laiks: 20 min

  1. Marinādei, kas pagatavota no olīveļļas, sāls, ķimenēm un oregano, pievienojiet vistas fileju (iepriekš izklapētu un sagrieztu kubiciņos) un dārzeņus (sagrieztus šķēlītēs).
  2. Cepiet iepriekš līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī 8 minūtes, līdz dārzeņi kļūst brūni, bet vista gatava. Izlieciet humosu uz šķīvja, pārklājiet ar vistu un dārzeņiem.

 Marinēts un apcepts saldais sarkanais pipars ar sarkano sīpolu piešķirs ikdienišķai vistas filejai kārdinošu krāsu un saldu garšu. Ieteicams Hum-Hum klasiskais vai pikantais.