Atpakaļ pie visām receptēm

Salāti no kūpinātas skumbrijas ar rīsiem

Jums būs nepieciešams

4 filejas : Skumbrija
200 g : Rīsi
100 g : Biešu sula
200 g : Krējums
1 ēd. Karote : Mārrutki
pēc garšas : Sāls
pēc garšas : Cukurs
pēc garšas : Citrona

Gatavošanas metode

4 porcijas

Pagatavošanas laiks — 10 minūtes (neskaitot rīsu vārīšanas laiku)

  1. Uz šķīvja izliekam vārītus rīsus un skumbrijas fileju, kas ir sagriezta gabaliņos.
  2. Mērcei sajaucam biešu sulu, krējumu, mārrutkus, sāli, cukuru, citronu.
  3. Sablenderējam.
  4. Katru kārtu aplejam ar mērci.
  5. Rotājam ar zaļumiem un citronu.