Atpakaļ pie visām receptēm

Pildīti kartupeļi ar kūpinātu lasi

Jums būs nepieciešams

pēc garšas : Sāls
8 gb (vidēji) : Kartupeļi
1 gb. : Sīpols
100 g : Saldais krējums
350-400 g : Auksta kūpinājuma lasis
100 g : Cietais siers
pēc garšas : Zaļumi
pēc garšas : Citrons

Gatavošanas metode

4 porcijas
Pagatavošanas laiks — 40 minūtes

  1. Vārām kartupeļus ar mizu, atdzesējam, nogriežam augšu un akurāti izņemam ar karotīti vidiņu, saglabājot kartupeli veselu.
  2. Sagriežam lasi, pievienojam smalki sagrieztu sīpolu un ieliekam kartupeļa vidū.
  3. Ietinam  pa 2 gb folijā, atstājot atvērtu augšu. Ielejam kartupeļos saldo krējumu un uzberam rīvētu sieru.
  4. Cepam 200 с līdz izveidojas brūngana garoziņa.
  5. Pasniedzam uz šķīvja folijā, pirms tam apkaisot ar zaļumiem.