Atpakaļ pie visām receptēm

Pildīta butes fileja ar humosu

Jums būs nepieciešams

0,045 kg : Humos
0,3 kg : Bute
0,08 : Rīsi
1 gab. : Tomāts
1 gab. : Citrons
30 ml : Saldais krējums
0,01 kg : Špināti
0,005 kg : Sezama sekliņas
2 ed.kar : Olīveļļa

Gatavošanas metode

Porcijas: 2
Pagatavošanas laiks: 20 min

  1. Buti atsaldēt. Marinē garšvielās ar citronu sulu.
  2. Pannā uzkarsē sviestu, liek cepties zivi – cept ~ 3-5 min., blakus viegli apcept 2 daiviņas tomāta.
  3. Katliņā uzsilda saldo krējumu, pievieno špinātus un vārītus rīsus – visu maisa, kamēr šķidrums iztvaicēts.
  4. Sagatavo humosa mērci – samaisa humosu ar citronsulu un olīveļļu.
  5. Zivju šķīvī pa vidu liek rīsus virsū butes medaljonu, blakus apceptus tomātus.
  6. Dekorē ar salātiem.
  7. Blakus zivij uzlej mērci.
  8. Pārbēr sezama sēkliņas, kuras ir apgrauzdītas uz sausas pannas.

Ieteicams Hum-Hum klasiskais, pikantais vai ar zaļumiem un olīveļļu.