Atpakaļ pie visām receptēm

Lavašs ar dārzeņiem un humosu

Jums būs nepieciešams

0,04 kg : Humos
0,04 kg : Rīsi
1 gab. : Burkāns
1 gab. : Gurķis
1 gab. : Sarkanā paprika
1 gab. : Citrons
2 ed.kar : Sojas mērce
2 ed.kar : Olīveļļa
Sāls
Lavašs
Baltie pipari

Gatavošanas metode

Porcijas: 2
Pagatavošanas laiks: 20 min

  1. Apcept rīsus.
  2. Sagriež burkānu, gurķu un papriku sīkos gabaliņos.
  3. Dārzeņus sajauc ar rīsiem, pievieno garšvielas, sojas mērci un humosu.
  4. Saputo humosu ar citronu sulu (2-3 ēdam.k.) un olīveļļu.
  5. Gatavo masu ievieto pa vidu 2 tortillām.
  6. Tortillas stingri satin ciet trubiņas veidā un sasprauž ar koka irbulīšiem.
  7. Tortillas apcept uz sakarsētas pannas no visām pusēm 2-4 minūtes.
  8. Vienu tortillu griež 4 tornīšos, otru – 4 cilindros

Lai saglabātu veselību, labāk lietot jūras sāls. Ieteicams Hum-Hum klasiskais, pikantais vai ar zaļumiem un olīveļļu.