Atpakaļ pie visām receptēm

Humosa biezeņzupa

Jums būs nepieciešams

0,12 kg : Humos
0,3 kg : Kartupeļi
0,1 kg : Burkāni
10ml : Saldais krējums
1 gab. : Buljona kubiņš
Selerijas kāti
Garšviela kurkuma

Gatavošanas metode

Porcijas: 2
Pagatavošanas laiks: 20 min

  1. Kartupeļus un burkānus ( visis dārzeņus un to saknītes ) griež gabaliņos un liek vārīties buljonā kopā ar garšvielām pie 100ºC 5-7 min.
  2. Pievieno kubiņos sagrieztu selerijas kātu, nedaudz pavāra.
  3. Pievieno, garšvielas un garšaugus, saldo krējumu, humosu un kurkumu.
  4. Zupu sablenderē viendabīgā biezenī.
  5. Zupu lej šķīvī.
  6. Dekorē ar piparmētra lapiņām un maizes sausiņiem.

Ieteicamās garšvielas timiāns un baziliks. Ieteicams Hum-Hum klasiskais, pikantais vai ar zaļumiem un olīveļļu.