Atpakaļ pie visām receptēm

Cūkgaļas medaljoni ar humosu un kartupeļu pankūkām

Jums būs nepieciešams

0,05 kg : Humos
0,25 kg : Cūkgaļas fileja
0,07 kg : Bekons
0,5 kg : Kartupeļi
1 gab. : Cukini
1 gab. : Tomāts
100 ml : Saldais krējums
1 gab. : Ola
1 ed.kar : Milti

Gatavošanas metode

Porcijas: 2
Pagatavošanas laiks: 30 min

  1. Sagatavo pankūkas: sarīvē kartupeļus un pievieno garšvielas.
  2. Uzkarsē pannu un uzlej eļļu.
  3. Uzliek cepties sagatavotas trīs vienāda lieluma kartupeļu pankūkas.
  4. Kad gatavas nosusina no eļlas. Apstrādā tomātu un sagriež trijās ripiņās.
  5. Tomāta ripiņas apcept no abām pusēm uz sakarsētas pannas, kad gatavas nosusina no eļļas.
  6. Apstrādā cukini, nogriež vienu biezu ripu, sānos iegriež (6) vietās, lai veidotos zvaigznes forma.
  7. Sagatavo medaljonus: apstrādā cūkgaļas fileju, sadalot to 2 gabaliņos, kurus aptin ar bekona šķēlēm.
  8. Uz lielā iesmiņa uzsprauž vienu sagatavoto medaljonu, tad iegriež cukini ripu un sagatavoto otru medaljonu.
  9. Medaljonus nedaudz iesmērē ar eļļu.
  10. Sagatavoto iesmiņu liek cepties sakarsētā grillā, pārkaisot gaļu ar steika garšvielām un piecu piparu graudu maisījumu.
  11. Kad gatavs nosusina no eļļas.
  12. Sagatavo mērci: saputo humosu ar skābo krējumu un papriku.
  13. Uzliek uz šķīvja kartupeļu pankūku, virsū apcepto tomātu ripiņu, tad atkal kartupeļu pankūku, ”tornīša” viedā.
  14. Apkārt un nedaudz arī virsū uz „tornīša” pārlej sagatavoto mērci.

Ieteicams Hum-Hum klasiskais, pikantais vai ar zaļumiem un olīveļļu.