lv en ru
  • Produkcijas kvalitāte

     

  • Produkcijas kvalitāte

    Kvalitāte mums ir būtisks faktors. Mēs tiešām saprotam, kas ir izcila kvalitāte un lieliska garša. Tāpēc mēs izmantojam tikai un vienīgi augstākās kvalitātes zivis, kuras piegādā pasaules vadošās zivju audzētavas. Lai saglabātu visas uzturvielas un zivju oriģinālo garšu, mēs nekad tās nepakļaujam termiskai apstrādei konservu ražošanas procesā. Mēs nekad neizmantojam garšas pastiprinātājus.

  • Siļķe

    Uzskatot mūs par cienījamu un ļoti uzticamu kompāniju, mūsu partneri mums piegādā tikai un vienīgi pašu labāko izlases siļķes fileju ātrās sasaldēšanas vakuuma iepakojumā. Šis visnotaļ darbietilpīgais process nodrošina zivij svaigumu vismaz divpadsmit mēnešu laikā.

  • Lasis un forele

    Mēs izmantojam tikai augstākās kvalitātes sarkanās zivis. Šīs zivis tiek audzētas īpašās tilpnēs atklātā jūrā un tiek barotas tikai ar ekoloģiski tīru un veselīgu barību. Pateicoties tam, mūsu produkcijai ir izcila garša un krāsa.

  • Produkcijas kontrole

    Pašiem savas laboratorijas priekšrocība ir ne vien tajā, ka mēs varam ievērot stingros Eiropas Savienības standartus pārtikas produktu tirdzniecībā. Tas arī ļauj mums apstrādāt materiālu daudz īsākā laika sprīdī un sniedz mums papildus priekšrocības jaunu produktu radīšanā un esošā produkcijas klāsta izmaiņām atbilstoši tirgus jaunajām prasībām.

  • Ražošanas process

    Ja runājam par sanitārajām un higiēnas prasībām, tad ir jāatzīmē, ka mūsu ražotne uztur sterilitāti gluži kā ķirurģiskajā nodaļā: pirms vienreizējo pirkstaiņu uzvilkšanas, mūsu darbinieki mazgā rokas īpašā dezinficējošā šķīdumā; telpās atrodas speciāli sensori, kas kontrolē gan telpas, gan gaisa tīrību. Ja darbiniekam ir kaut vai mazākais iegriezums vai brūce, viņš netiek pie darba pielaists. Turklāt visi ražotnes darbinieki un apmeklētāji valkā speciālu darba apģērbu, apavus un cepurītes.